Tip na netradiční výlet: Projděte se po budoucí vozíčkářské trase
Zdroj: www.krasnalipa.cz
Výlety

Krásnolipsko - Značená vozíčkářská trasa Krásnolipskem vznikne letos a umožní občanům upoutaným na invalidní vozík využít zkvalitnění nabídky volnočasových aktivit. Trasa povede dle projektu po lesních, zpevněných i asfaltových cestách s minimem provozu.

Máte chuť si budoucí vozíčkářskou trasu projít? Chcete spojit příjemné s užitečným? Dozvědět se a ještě udělat něco pro svojí fyzičku? Potom doražte v sobotu 23. února v 10 hodin na náměstí před Aparthotelem Lípa nebo ve čtvrt na jedenáct na železniční zastávku Krásná Lípa (Pražská ulice).

Celá trasa měří 8.800 metrů, půjde se cestou necestou a za každého počasí. Myslete na to, že je zima, sníh a sledujte předpověď meteorologů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru