Chcete netradiční tip na výlet? Povodí zve na Den otevřených dveří na Fláje a Rauschenbach
Uvnitř duté hráze na Flájích. Foto: archiv e-deniky.cz
Výlety

Fláje – V rámci Dnů evropského dědictví v sobotu 7. září zve Povodní Ohře na Den otevřených dveří na vodních dílech Fláje a Rauschenbach v sousedním Sasku.

Přehrady se otevřou v době od 9 do 16 hodin. Na programu budou prohlídky vodních děl v českém i německém jazyce, prohlídky informačních center, na Raschenbachu také prohlídka mobilní laboratoře, připraven je program i pro děti. Mezi oběma přehradami bude zajištěna kyvadlová doprava. Na Flájích je možno se podívat i do unikátní duté hráze, kudy povede část jedné prohlídkové trasy.

Akce je určena pro širokou veřejnost a koná se ve spolupráci se SčVK, SVS, obcí Moldava, Českojiřetínským spolkem a Zemskou správou přehrad v Sasku.

V rámci Dnů evropského dědictví se současně koná akce II. symbolické propojení Moldavské a Freiberské dráhy s hudebním festivalem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru