O jarních prázdninách si udělejte výlet vlakem po Moldavské dráze
Ilustrační foto
Výlety

Moldava – České dráhy posilují z důvodu jarních prázdnin na Teplicku vlaky z Mostu, Oseku a Dubí na Moldavu. Od soboty 29. února do neděle 8. března jezdí po Moldavské dráze vlaky denně.

Od pondělí 2. března do pátku 6. března budou navíc spoje posílené a na Moldavu vyrazí každý den čtyři páry vlaků. Nebude mezi nimi dokonce chybět ani klasický motorový vůz 810 v původním provedení, který je s touto památeční drahou nerozlučně spjatý.

Na horách ještě leží sníh, i když ho mnoho není. Pokud tedy vyrazíte na sjezd – otevřené jsou stále ještě ve Sportcentru Bouřňák dráhy Slalomák, Hrobská a Údolíčko, nebo se vydáte na běžky, na kolo, zkuste se svézt nahoru vlakem a rozšiřte své zážitky o jízdu po jedinečné, romantické dráze. Z Oseku se přes Hrob a Dubí můžete na Moldavu vydat prvním vlakem už v 7.10.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru