VIDEO: Nastupte a projeďte se! Lázeňským městem Teplice se můžete svézt ve vláčku
Turistický vláček Humboldt Teplice. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Teplice - Turistický vláček Humboldt je turistickou atrakcí v Teplicích. Sveze vás po historickém centru, okolo místních zajímavostí a zastavuje u botanické zahrady.

Turistický vláček Humboldt jezdí v pravidelných časech od Zámeckého náměstí (před vstupem do Regionálního muzea v Teplicích) do Zámeckého parku a přes Šanovský park směrem k botanické zahradě, u které i krátce zastavuje. Poté pokračuje svou okružní jízdu opět přes Šanovský park zpět směrem na Zámecké náměstí. Délka celého okruhu je zhruba padesát minut.

https://www.youtube.com/watch?v=ucf_m8iwAp0

Na zastávce u botanické zahrady můžete vystoupit, navštívit ji, a poté při dalším průjezdu vláčku znovu nastoupit.

Vláček jezdí od dubna do října v pravidelných časech a lze si vláček po individuální dohodě pronajmout na soukromé akce, výlety se školami a školkami. Od úterý do neděle se odjíždí ze Zámeckého náměstí ve 14, 15, 16 a 17 hodin. U botanické zahrady je souprava zhruba po 20 minutách.

Platí se 70 korun za jízdu, děti do dvou let cestují zdarma. Rezervovat se můžete on-line, zaplatit lze ale i na místě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru