Kam si jít zabruslit? Olympia Teplice otevřela ICE ARÉNU
Ice Aréna. Foto: Olympia Teplice
Výlety

Teplice - Dobrá zpráva pro všechny milovníky bruslení. Obchodní centrum Olympia Teplice otevřelo opět ledové kluziště. Termín otevření se oproti původně plánovanému termínu posunul o dva týdny.

Od soboty 5. prosince si tak můžete k Olympii opět přijít zabruslit, ICE ARÉNA je otevřená v čase 8:30 – 21:00 hod. Výjimka je pouze v sobotu, kdy je led do 10:00 vymezen pro dětské kurzy bruslení.

Souvislý kurz pro děti je letošní novinkou. Obsahuje celkem 8 lekcí a zapsat své dítko do něj můžete na stránkách www.jsmeinlinenalede.cz. První lekce začíná už 12. prosince. Dětem se v kurzu budou věnovat licencovaní trenéři ledního hokeje a krasobruslení, kurz je vhodný jak pro úplné začátečníky, tak pro pokročilé bruslaře.

Jednotné vstupné na ICE ARÉNU je 50 Kč, zapůjčení bruslí také za 50 Kč. Doporučujeme stáhnout si aplikaci ICE TEC, která obsahuje všechny provozní informace a také online pohled na ledovou plochu. Maximální kapacita ICE ARÉNY je do odvolání 50 osob, pro školní skupiny dětí je to 40 dětí + pedagogický doprovod.

Školy si mohou jako každý rok rezervovat bruslení každý všední den mezi 8:30 – 14:00 hod, opět přes aplikaci ICE-TEC za cenu 300 Kč (cena pro skupinu až 40 dětí, půjčení bruslí je v ceně).

„Rádi bychom tímto pozvali všechny do ICE ARÉNY a požádali návštěvníky o respektování předepsaných pravidel provozu. ICE ARÉNU nám umožnilo otevřít rozvolnění vládních opatření. Jen pokud budou i naši návštěvníci tato nařízení respektovat, bude zajištěný její plynulý provoz, a to i přes vánoční svátky a na Nový rok. Děkujeme," vzkazuje obchodní centrum Olympia Teplice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru