OBRAZEM: Vyrazte na běžky, sáňky nebo jen tak na procházku do zasněženého nejmalebnějšího údolí Krušných hor
Foto: redakce
Výlety

Krušné hory - Na běžky, sáně, nebo jen tak na procházku vyrazili o víkendu lidé do Bezručova údolí nad Chomutovem.

Není žádnou novinkou, že v době nouzového stavu, kdy veškerý kulturní život je kvůli opatřením vlády na bodu mrazu, hledají lidé útočitě v přírodě. Do Bezručova údolí vyrazili díky bohaté sněhové nadílce na běžky, bobovačku, nebo si jen tak postavit sněhuláka.

Bezručovo údolí nad Chomutovem patří k nejdelším, nejhlubším a také nejmalebnějším údolím Krušných hor. Protéká jím řeka Chomutovka a celé okolí je vyhlášeno přírodním parkem. Město Chomutov využilo štědré sněhové nadílky a nechalo strojově upravit cyklostezku pro běžkaře. Po levé straně na začátku stezky si na své přijdou také sáňkaři a pro pěší turistiku je k dispozici stezka po modré.

Foto

2501bezrucak2

2501bezrucak3

2501bezrucak4

2501bezrucak5

2501bezrucak7

2501bezrucak8

2501bezrucak9

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru