VIDEO: Úchvatná výstava draků je právě teď k vidění v nákupním centru Galerie Teplice
Draci v Galerii Teplice. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Teplice - Výstava, která vás přenese do světa fantazie, pohádek či snů plného draků, je právě teď k vidění v obchodním centru Galerie Teplice.

Expozice Draci a drakobijci je rozprostřena na pasáži nákupního centra, takže vám jakoby nad hlavami létají různé příšerky ve velikosti, jak by si je člověk mohl představit. Pobaví nejen děti, ale i dospělé.

Ateliér Slavoňov, kde draky stvořili, dokázal fantazijním způsobem uchopit atraktivní fenomén dětského světa a jeho mystickou atmosféru věrně přenést k návštěvníkům obchodního centra.

https://www.youtube.com/watch?v=EvxCZUVi6o0

V Galerii spatříte velké modely draků, drakobijců, zbraní, ale i trofejí a kosterních pozůstatků.

Všechny modely draků jsou vytvořeny v životní velikosti věrně zobrazující povrch těla i anatomii těchto úžasných legendárních tvorů.

Výstava se těší značné oblibě především u rodin s dětmi. Tak neváhejte nejpozději do 6. října zavítat do nákupního centra Galerie v Teplicích. Šestý den desátého měsíce letošního roku je totiž poslední den, kdy zde tuto velmi zajímavou výstavu můžete zhlédnout.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru