VIDEO: Bazén v Lounech má nezapomenutelnou venkovní vířivku a tobogán, který vám spočítá rychlost
Venkovní vířivka v Lounech. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Louny – Navštívili jsme městský plavecký bazén v Lounech. Po Aquadromu v Mostě a Aquacentru v Teplicích vám nyní představíme další bazén v našem kraji, kde najdou vyžití nejen plavci, ale i děti.

Jde o komplex s bazény, saunami, 80metrovým tobogánem či občerstvením. Zajímavostí je, že rychlost a čas na tobogánu vám startuje a stopuje počítač, po dojezdu tak vidíte, jak dlouho vám jeho sjetí trvalo a jaká byla průměrná rychlost. Kdo to ale jen mohl dát za rekordních deset vteřin? Průměrný čas jsme měli vždy zhruba dvojnásobný.

Architektura objektu, který dosáhl celkového prvenství v prestižní soutěži Stavba roku 2021, vás osvěží svým tvarem a průzračností skel podobně jako zdravý pohyb s očistou těla i mysli díky blahodárnému vodnímu živlu.

https://www.youtube.com/watch?v=fqVGUzPuzUs

Skvělá je venkovní vířivka. Kdo si pamatuje starý mostecký venkovní bazén, je to zde podobné: Z haly projdete vodním tunelem do venkovních prostor, kde se ohřejete ve 32 stupňů teplé vodě. V brouzdališti a divoké řece je o dva stupínky chladnější a na plavání máte vodu ohřátou na 28 stupňů Celsia. Proti Teplicím nabízí Louny daleko menší vyžití pro děti. Ale i ty se zde zabaví.

Vstupné není přehnané: Celodenní vstup pro dospělého vyjde na 180 korun. Dvouhodinový vstup je za 150 korun. Děti a rodiny mají slevy. Saunový svět je za 240 korun na tři hodiny.

A ještě jedna potěšující věc: Na místě jsme se setali jen s velmi příjemným personálem. A to v dnešní době pohladí.

Čtěte také

VIDEO: Svítící tobogán, vodní atrakce i teplá voda. Podívejte se do mosteckého aquadromu

VIDEO: Kam se vydat do bazénu? Teplické Aquacentrum nabízí skvělý dětský svět

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru