VIDEO: V kukuřičných polích vznikají po celé zemi velká bludiště!
Kukuřičné bludiště u Kralovic. Foto: e-deniky.cz
Výlety

ČR – Bludiště větší než fotbalové hřiště. Taková vznikla na mnoha místech Česka a nabízejí neobvyklý zážitek v cestičkách mezi vzrostlou kukuřicí. Například v Ústeckém kraji se bludiště nachází v Račeticích a Terezíně, jedno najdete i nedaleko silnice Most – Plzeň u Kralovic. Odtud pocházejí také naše záběry.

Společnost, která bludiště provozuje, vybudovala na devatenácti českých polích 25 bludišť, každé ve tvaru státu Evropské unie. Jsou v něm vyznačená města tak, jako byste v daném státě přímo byli.

https://www.youtube.com/watch?v=dWWwNPHDDnM

A aby nebyla zábava jen o bloudění, je doplněna soutěží pro děti i dospělé a mnoha zajímavostmi o jednotlivých státech. Hrou vás provázejí Kukuřičáci. Hry pro malé i velké spočívají v hledání tajenek.

Hra v jednom bludišti trvá přibližně hodinku. Na vstup si dospělí musí připravit devadesát korun, děti od tří let 65 korun. Mapu bludišť naleznete zde.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru