Navštivte České Švýcarsko se slevou a dopravou zdarma! Kraj nabízí speciální vouchery
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Výlety

České Švýcarsko - Ústecký kraj přistoupil aktivně k pomoci podnikatelům v cestovním ruchu a zahajuje možnost pořídit si slevový voucher na ubytování v Českém Švýcarsku v období od 1. listopadu do 31. května 2023. Ubytovaní získají také možnost využít bezplatnou veřejnou dopravu.

„Připravili jsme program ubytovacích voucherů a nabídku bezplatné dopravy při ubytování na více než dvě noci. Cílem je návrat turistů do regionu Českého Švýcarska a podpora lokální ekonomiky během mimosezóny,“ řekl náměstek hejtmana Jiří Řehák.

Ústecký kraj uvolnil na tuto podporu 5 milionů korun ze svého rozpočtu. Dalších 5 milionů přislíbilo Ministerstvo pro místní rozvoj. Je to jeden z nezbytných kroků k restartu cestovního ruchu v destinaci České Švýcarsko, který byl významně poškozen největším lesním požárem v dějinách České republiky. Za administraci programu odpovídá destinační agentura České Švýcarsko o.p.s.

Jak to bude celé fungovat

  • Vše poběží na speciálně vytvořeném portálu „Pomáhej Českému Švýcarsku“ – na www.ceskesvycarsko.cz
  • Pro všechny zájemce bude v provozu infolinka od 1.11. Po-ne 9:00-17:00
  • Speciální email - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • Zájemce klikne na „chci voucher” (vyplní potřebné údaje, do e-mailu mu následně přijde e-mail s kódem, na webu si vybere z nabízených ubytování a po potvrzení rezervace se spáruje s voucherem, uplatní danou částku (slevu) a uhradí zbytek)

UBYTOVACÍ VOUCHERY

  • Slevový voucher/poukaz ve výši 300 Kč na osobu a noc
  • Sleva pouze na ubytování, nikoliv na stravu a další služby
  • Minimální délka pobytu jsou 2 noci a maximum 7 nocí v době od 1. listopadu 2022 do 31. května 2023 nebo do vyčerpání alokované částky 5 mil. Kč
  • Na osobu se tedy jedná o příspěvek v rozmezí 600 – 2.100 Kč
  • Návštěvník může slevu využít pouze jednou za celé období

Současně se spuštěním podpory formou voucherů na ubytování poběží podpora formou veřejné dopravy zdarma pro ubytované s minimální délkou pobytu dvě noci.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru