Dobrodružný výlet po Žatci: Zahrajte si Šifru mistra Lupulína s Tripperem
Město Žatec. Foto: Tripper
Výlety

Žatec - V Žatci je od minulého měsíce pro návštěvníky města přichystána novinka v podobě dobrodružného výletu pro celou rodinu s názvem Šifra mistra Lupulína. Pokud se vydáte po stopě tajemného pergamenu a vytrváte až do konce, bude moci rozluštit tajné heslo, které bylo před dávnými časy ukryto do záhadné šifry.

Brožurku s výletem získáte v žateckém turistickém informačním centru v budově radnice na náměstí Svobody, kde můžete pohodlně zaparkovat. Odtud je to jen kousek na Žižkovo náměstí, kde celá hra začíná.

Trasa je zvolena tak, abyste jí mohli pohodlně absolvovat i s kočárkem nebo na invalidním vozíku. Je dlouhá 1,5 km a čeká vás na ní 22 různě náročných úkolů, jejichž splnění vám zabere 1,5 až 2 hodiny. S posezením na zahrádce některé z přilehlých restaurací nebo návštěvou Chmelového majáku tak prožijete v Žatci příjemné odpoledne plné zábavy a veselých zážitků.

A pokud se vám opravdu podaří šifru mistra Lupulína vyluštit, zastavte se na zpáteční cestě ještě jednou v turistickém info centru a řekněte to správné heslo. Odměnou vám bude neprodejná pamětní známka, kterou si můžete vlepit do brožurky nebo do svého turistického deníku.

Hodně zábavy a brzy na viděnou v Žatci přeje tým TRIPPER.cz.

0705zatec1

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru