OBRAZEM: Otevřeno! Vše, co potřebujete vědět o provozu tohoto ledového kluziště
První den provozu Olympia Ice Arény v Teplicích. Foto: Marcela Sklenářová
Výlety

Teplice - Před nákupním centrem Olympia v Teplicích se otevřela ledová aréna. Na oficiální otevření kluziště, rozsvícení výzdoby a parádní ohňostroj přišly stovky a stovky lidí. Chcete si jít zabruslit? Přinášíme vám informace o provozu jediného ledového kluziště – Olympia ICE ARÉNY – v Teplicích.

ICE ARÉNA je ozvučená, osvětlená, najdete u ní stánky s občerstvením a vánočním zbožím. Otevřeno je od pondělí do neděle od 8.30 do 21 hodin. V průběhu dne se led pravidelně čistí, proto není otevřeno v kuse, led může být několik desítek minut kvůli úpravě uzavřený.

Vstupné je 40 Kč na osobu. Vstup mají zdarma děti do věku 5 let a držitelé průkazu ZTP/P. Půjčovna bruslí je otevřená každý den stejně jako ICE ARÉNA. Cena za 1 pár bruslí je 50 Kč. Broušení bruslí se nabízí v tyto časy: Po – Pá: 15:00 - 21:00, So - Ne: 8:30 - 21:00. Cena za nabroušení zcela nového páru bruslí je 80 Kč, za používané brusle 60 Kč.

OBRAZEM

ICE ARENU je možné si rezervovat pro školní skupiny dětí, a to v čase 8:30 – 14:00 do naplnění kapacity kluziště v jeden čas (max. 60 dětí na ploše v jeden čas).

Rezervace je nutná předem přes www.olympiateplice.cz nebo v aplikaci ICE-TEC. Aplikace je ke stažení zdarma. Doporučujeme si aplikaci stáhnout, uvidíte tam i online pohled do ICE ARENY přes nainstalované kamery.

Cena za skupinu školních dětí (do počtu 40 dětí) je 300 Kč/hodina bruslení. Půjčovnu bruslí mají školní děti zdarma. Dítě musí mít přilbu a rukavice! Za bezpečnost dětí ručí dospělý doprovod.

Každou sobotu je v provozu nově škola bruslení pro děti a také možnost individuálních kurzů - jak pro děti tak pro dospělé. Předchozí rezervace (zde) je nutná, max. počet dětí v jedné skupině je 5. Cena za 45 minut pod dohledem trenéra je 120 Kč/dítě. Dětem na místě (v ceně) půjčí brusle, helmu, chrániče i rukavice, pokud něco z toho nemáte vlastní :-) Provozní doba školy bruslení: 8:30 - 9:15 a  9:15 - 10:00. Individuální lekce je možné objednat v každou celou hodinu od 11:00 do 20:00.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru