Na Klínovci se už lyžuje. Na sjezdovkách leží až metr sněhu
Zasněžený Klínovec. Zdroj: facebook/skiareál Klínovec
Výlety

Klínovec – Na Klínovci začala lyžařská sezóna. Vleky se tady rozjely 7. prosince. Na svazích leží od půl metru do metru technického a přírodního sněhu.

V provozu je lanová dráha Dámská a sjezdovka Dámská, o víkendu budou v provozu lanovky Dámská a CineStar Express, upraveno bude bezmála 5 kilometrů sjezdovek a to konkrétně modrá Dámská ( 1 400 m), červené Pařezovka ( 1 500 m) a Přemostěná (1 650 m) a lyžařská cesta 3b z parkoviště k lanovce CineStar Express. Areál je otevřen denně od 9:00 do 16:00. V provozu jsou samozřejmě restaurace, ski bary stejně tak půjčovna lyžařského vybavení a lyžařská škola. Připravena jsou parkoviště pro 900 vozů zdarma.

Po víkendu bude v provozu lanovka CineStar Express a všechny výše zmíněné sjezdovky. Na ostatních sjezdovkách probíhá nadále zasněžování technickým sněhem a budou uzavřeny.

Na sjezdovkách leží v současné době vrstva 50 až 100 centimetrů technického a přírodního sněhu. Za celodenní skipas zaplatí o víkendu dospělý 490 korun a dítě od 7 let 340 korun. Lze si pořídit i zlevněné skipasy jen na určitý počet hodin.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru