Ústecký kraj - V těchto dnech vychází motorkářský průvodce MOTOWANDER - severozápadní Čechy. První díl z celkem sedmi připravovaných publikací nabízí 10 tras po Ústeckém a Karlovarském kraji.

Na celkem 1600 km na vás čekají obrovské povrchové doly a bizarní pohledy do nich, desítky kilometrů serpentin v Krušných horách, hrady Českého středohoří, zříceniny v údolí Labe, rozhledny od Aše až po Šluknov, několik českých nej, bahenní sopky, muzeum největší letecké bitvy nad střední Evropou a unikátní sbírka Simsonů.

Každá z připravených etap ukrývá soutěžní otázku a tip na zajímavou fotografii. Z došlých odpovědí a momentek z každé trasy budou od dubna do října 2018 losováni výherci předplatného magazínu MotoRoute a další věciček, bez kterých sice můžete žít, ale hodí se je mít.

Pokud tedy máte v plánu na jaře vyrazit za horizont všedních dní, načerpejte inspiraci právě v novém motorkářském průvodci MOTOWANDER.

Průvodce vyšel 15. prosince za mediální podpory cestovatelského magazínu MotoRoute. K dostání na www.motowander.com.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru