OBRAZEM: Výstava v Lounech je v plném proudu, panuje krásné jarní počasí
Výstava Dům a zahrada v Lounech. Foto Libor Želinský
Výlety

Louny – V Lounech je v plném proudu oblíbená výstava Dům a zahrada, která začala už včera a potrvá až do neděle. Panuje krásné slunečné teplé počasí, do areálu výstaviště v Masarykových sadech u řeky proudí hned v prvních dnech výstavy stovky návštěvníků. Hlavní nápor se očekává o víkendu.

Výstava je věnována veškerému zařízení, zpestření, zkrášlení a praktickým pomůckám pro příjemné bydlení a pohodlné pobývání v domě i na zahrádce. Hlavní nabídku této jarní výstavy tradičně tvoří květiny a rostliny, připravené k vysazení na zahradu či do truhlíků na balkony a terasy.

„Tato výstava je naše oblíbená, jezdíme sem každý rok, máme to kousek. Je tu i hezká procházka v pěkném parku u řeky. Nakoupili jsme sazenice muškátů a další květiny, také nějaké hnojivo,“ vyprávěla Jitka Burešová z Kladna. Na výstaviště se vydali s manželem hned ve čtvrtek, první den výstavy.

Akce Dům a zahrada 2018 probíhá až do neděle, každý den je areál výstaviště v Lounech otevřen od 9 do 17 hodin. Kromě bohaté nabídky produktů pro bydlení a zahradničení je připraven i dostatek stánků s občerstvením. Krásné počasí má pokračovat po celý víkend, pořadatelé čekají až 40 tisíc návštěvníků.

Podívejte se na fotografie z prvního dne výstavy.

Fotogalerie

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru