360° FOTO: V Oseku otevřeli nové minigolfové hřiště. A moc se povedlo
Hřiště na minigolf nabízí devět jamek. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Osek – Devítijamkové minigolfové hřiště vyrostlo v Oseku na místě starého nevzhledného hřiště. Otevřelo se ve čtvrtek odpoledne. A z prvních reakcí příchozích vyplývá jediné: Povedlo se.

Minigolfové hřiště bylo postaveno na základě soutěže Dáme na Vás, která v Oseku probíhala v loňském roce. V rámci této soutěže měli obyvatelé Oseka možnost navrhnout, co by si ve městě nejvíce přáli. Pro zbudování minigolfového hřiště hlasovalo nejvíce občanů.

Hřiště najdete v sousedství 3D bludiště, kam vás ze silnice navedou značky. Ve stánku u bludiště si také můžete koupit vstupenku, a třeba i něco k občerstvení. Devadesátiminutová hra vás přijde na devadesát korun za dospělého. Místní lidé mají na vstup slevu.

360° foto

V Oseku pak můžete strávit třeba celé odpoledne. Minigolf můžete vystřídat za posezení pod korunami stromů, zatímco vaše děti se budou prohánět dvoupatrovým bludištěm zavěšeným mezi kmeny nad vašimi hlavami. Nebojte se, je to bezpečné. A pak se můžete projít třeba podél rybníku, kde jsou různé prolézačky a několik workoutových prvků.

Minigolfové hřiště je v květnu otevřené ve všední dny od 14 do 18 hodin, o víkendu od 10 do 18 hodin. V červnu bude otevřeno od 14 do 19 ve všední dny a od 10 do 20 v sobotu a neděli. A přes letní prázdniny tam můžete zajít kdykoliv mezi 10. a 20. hodinou.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=1gGN5Ss85kw

Foto

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru