VIDEOREPORTÁŽ: Sjezdovka v létě? nabízí spoustu vyžití, podívejte se, co všechno teď na Klínech můžete zažít
Sport areál Klíny.
Výlety

Klíny - Sportovní areál v Krušných horách, který má mnoho co nabídnout lidem i v létě. To je Sport areál Klíny. Podívejte se s námi, jak se dá právě zde strávit příjemný den, víkend, či celá dovolená.

První, čeho si každý, kdo na Klíny přijede, určitě všimne, bude vlek v pohybu. Čtyřsedačková lanovka, která v zimě slouží lyžařům, je v pohybu i v průběhu roku. Vrací sportovce ze spodní části sjezdovky i s jejich sportovním vybavením zpět na vrch, či jí mohou návštěvníci využít jen tak, aby se pokochali výhledy po okolí.

Nová bobová dráha

Úplně každý ve věku 0 až sto třicet a stejné váhy si zřejmě nenechá ujít krásný zážitek a zvýšení adrenalinu v krvi na nové bobové dráze. 900 m dlouhé, se 130 metrovým převýšením. Sjezd je bezpečný, zvládnou ho samostatně již děti od 7 let. Zažijete jízdu rozmanitou trasu členitým terénem, z poloviny na sjezdovce a z poloviny lesem a okolním terénem.

2507kliny

Svištět z kopce můžete na terénní koloběžce nebo na sjezdovém kole. Jezdci mohou využít sjezdových tratí různých obtížností, které nabízí místní terén. Čekejte klopené zatáčky, dřevené lávky, boule a jiné terénní nerovnosti. Místní bike park nabídne nejen mapy tras, ale i veškeré vybavení po bezpečný sjezd.

Pokud vám nebude stačit pro vaši jízde místní sjezdovka, můžete využít 10 kilometrový sjezd až do Litvínova, nádherným humenským údolím zábavnou cestou a krásnou přírodou z kopce. Pokud dáte dohromady partu, přijede pro vás do cíle mikrobus, který vás vyveze zpět na Klíny.

Videoreportáž

https://www.youtube.com/watch?v=lKYSMIheVXE

Cyklo trasy

Na kole můžete prozkoumat i okolí sportovního areálu, kde vede nespočet zajímavých cyklistických tras různých úrovní krásným horským prostředím.

Pro milovníky lezení areál nabízí lanový park s 18 překážkami umístěnými mezi stromy ve výšce od 3 do 5 metrů. Každý je jištěn celotělovým úvazkem s jistícím setem a přilbou. Trasu zdolá po základním školení instruktorem. Lezci, hlavně ti nejmenší ocení i umělou horolezeckou stěnou, jež se nachází venku či pod střechou v suchu a teple v místní hale. Zde je opět k dispozici instruktor.

Kolektivní sporty

Nechybí zde ani prostor pro kolektivní sporty pod střechou či venku. V místní sportovní hale či na venkovním osvětleném hřišti, kromě již zmiňovaného lezení na horolezecké stěně, můžete hrát kolektivní sporty. Například malou kopanou, volejbal, badminton či tenis. Veškeré sportovní pomůcky vám na místě zapůjčí.

Příjemnou a oddychovou zábavu nabídne místní minigolf.

Další novinky BIGAIRBAG

Novou atrakcí léta 2018, kterou na Klínech pro návštěvníky připravili, je obří nafukovací matrace- BIGAIRBAG. Nachází se přímo pod hotelem Emeran a nabízí adrenalinový zážitek na dopadové matraci. Airbag slouží pro skoky na kolech, na lyžích, na snowboardu nebo z plošin, které jsou připravené na stromech u atrakce. Podmínkou pro trénink akrobatických skoků je helma a dodržování bezpečnostních pravidel.

Přímo na svahu v sousedství sjezdovky vám nabídne komfortní zázemí hotel Emeran. Ubytování, wellness, posilovnu, klubovnu s dětským koutkem, venkovním dětským hřištěm s trampolínou, nafukovacím hradem s klouzačkou a výbornou kuchyni v hotelové restauraci či občerstvením v Mamut baru, s terasou s romantickým výhledem na sjezdovku. Přespat můžete i v samostatné chatě Emeran II, kde prožijete i fajnovou dovolenou za přijatelnou cenu.

Letní akce na Klínech

V průběhu léta se můžete těšit i na několik zajímavých akcí. Například pohádku na terase hotelu Poplach v pohádkovém lese, kterou odehraje litvínovské Docela malé divadlo 31. Července. Pokud máte rádi Harryho Pottera a kouzla, nenechte si ujít čtvrtý srpnový den Harryho kouzelnou lanovku. Ve dnech 17. a 18. srpna si mohou děti užít den plný pohádkových postav a soutěží. 14. a 15. září se můžete těšit na Strašidelnu lanovku, buď ještě a světla nebo po setmění.

Příměstské tábory

Po celé léto zde pořádají také již velmi oblíbené a hojně obsazované Příměstské letní tábory. Děti zde mohou využívat všech sportovních možností, které areál nabízí. Každodenní doprava z Mostu a Litvínova je zajištěna.

Sport areál Klíny je vhodný jak pro jednotlivce, dospělé i děti, tak pro skupiny, nebo školní či pracovní týmy. Pro všechny zde mohou sestavit program na míru, podle jejich představ. Další informace najdete na www.kliny.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru