OBRAZEM: Na obnoveném koupališti v Oseku je plno. Už jste se tam byli vykoupat?
Koupaliště v Oseku. Foto: Helena Jánošíková
Výlety

Osek - Koupaliště v Oseku ve "stínu" vrchu Stropník je vodní plocha využívána zejména místními obyvateli a návštěvníky z okolních obcí. Nicméně může potěšit i výletníky ze vzdálenějších míst.

Celý areál procházel poslední rok rozsáhlou rekonstrukcí. Pláž je v provozu denně od července do srpna. V čase od devíti do sedmnácti hodin se vybírá vstupné 80 korun. Děti zaplatí padesát korun. Mimo uvedené časy je vstupné zdarma. Zákaz koupání platí od 5 do 9 hodin z důvodu údržby.

Přilehlý autokemp je velice oblíbený i u návštěvníků z jiných zemí, poskytuje skvělé zázemí, nádhernou přírodu a možnosti sportovního vyžití.

Přehled koupališť v Ústeckém kraji přinášíme zde.  Máte raději přírodní koupání? Naše tipy naleznete tady

0108osek2

0108osek3

Koupaliště v Oseku. Foto: Helena Jánošíková

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru