Oblíbení andělé se opět snesou na teplické náměstí Svobody
Slet andělů. Foto: archiv
Co se chystá

Teplice - Letos se již popáté můžete těšit na oblíbenou akci, kterou již pravidelně v tomto období chystá pro své zákazníky teplické nákupní centrum Galerie. Nad náměstím Svobody budou mít Slet andělé.

Slet andělů již tradičně nabídne zajímavý kulturní program s pěknou divadelní podívanou, kde samozřejmě nebudou chybět andělé, hudba, světla, či různé dobroty pro děti i dospělé. Završením programu bude rozsvícení vánoční výzdoby OC Galerie a slavnostní ohňostroj.

Přijďte si se svými milými užít příjemnou atmosféru a naladit se na blížící se nejkrásnější svátky v roce, v sobotu 17. listopadu od 16.30 hodin na náměstí Svobody.

Program:

  • hudební vystoupení sboru Melodica
  • divadelní pohádka O ledové bráně (Divadlo v pytli)
  • slet anděla k OC Galerie a rozsvícení vánoční výzdoby obchodního centra
  • andělská projekce na budovu Galerie
  • slavnostní ohňostroj, spousta dobrot a zábavy pro celou rodinu
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru