V Mostě bude Purpurový ples. Připomene předčasně narozené děti
Purpurová je barvou Světového dne předčasně narozených dětí. Foto: CC0
Co se chystá

Most - Světový den předčasně narozených dětí patří již několik let k 17. listopadu. Barvou tohoto dne je purpurová. Ve světě je obvyklé, že se k různým speciálním příležitostem nasvěcují architektonické dominanty měst. Tento krásný zvyk přijalo i Statutární město Most. V pátek 16. listopadu 2018 se, tak jako každý den, společně s veřejným osvětlením města rozsvítí i Hněvín a večer se bude konat Purpurový ples.

Benefiční Purpurový ples je konaný v předvečer Světového dne předčasně narozených dětí. Jde o akci pro neonatologické sestry a lékaře, kteří se v Nemocnici Most starají o předčasně narozené děti, protože právě jim patří obrovský dík za životy našich dětí. Dětí, jejichž život začíná někdy až příliš brzy.

Ples je pro všechny, kdo se chce přijít bavit, tančit, podpořit dobrou věc a ukázat, že i my v Mostě máme oddělení, na které můžeme být pyšní.

Purpurová barva není povinnou součástí dress code. Vstupenky je možné zakoupit buď v předprodeji v Turistickém informačním centru v budově magistrátu (250 Kč), nebo přímo na místě v den konání (300 Kč).

Program:

  • Oficiální část večera bude patřit představení práce a péče neonatologických sester a lékařů, Nedoklubka a partnerů. Budou předány ceny Pomáhám srdcem a uděleny dvě speciální ceny. Hlavním programem provede moderátor Petr Říbal a hudebně doplní Pavel Šporcl a Martin Rufer Quartet.
  • Druhá část večera patří tanci, dobrému pití a zábavě. Kromě párty ve znamení hitů 80. a 90. let pod vedením dvou DJ´s proběhne slosování lístků o ceny. Nebude chybět fotokoutek a soutěž v přebalování na čas.
  • Mezi první a druhou částí programu je připraveno překvapení. Proto až v sále najednou zhasnou všechna světla, nebojte se. Začne show, která bude mít v Mostě premiéru.

Nejčastější otázky a odpovědi

Musím mít něco purpurového na sobě?

  • Ne. Purpurová není povinnou součástí dress code.

Proč se ples jmenuje Purpurový?

  • Purpurová je barvou Světového dne předčasně narozených dětí, který se slaví každý rok dne 17.listopadu.

Můžou na ples děti?

  • Vstup dětem zakázán není. Je jen na zvážení rodičů, zda jejich děti zvládnou sledovat program a nebude je sezení u stolu a nijak omezovat, protože ples nebude přizpůsoben dětskému divákovi.

Kde seženu lístky?

  • Osobně si je můžete vyzvednout v infocentru města Mostu v budově Magistrátu. Předprodej konci ve čtvrtek.

Můžu si lístky předem rezervovat?

  • Bohužel nemůžete. Pokud tedy chcete svůj oblíbený stůl, nebo stůl blízko parketu, musíte přijít co nejdřív. ;-)
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru