Nenechte si ujít víkendovou nálož zajímavých hudebních projektů v Rokáči!
Ovečky & Ostatní
Co se chystá

Most - O nadcházejícím víkendu čeká návštěvníky v mosteckém Rokáči Vinohrady pořádná nálož zajímavých hudebních projektů.

V pátek 7. prosince od 21:00 zahraje mostecké pseudo-funk-antipopové sdružení elitních umělců OVEČKY & OSTATNÍ, formace vzniklá pod taktovkou pana Petra Paneše. Takovou bandu jen tak nikdo nikde nenajde. To nejde popsat. TO MUSÍTE ZAŽÍT!

Zahrají:
pan Petr Paneš - lídr, šoumen, zpěvák
Plagna - kytarový univerMág
Mu - lamač paliček a penetrátor blan bubnů
Zvíře - superbass
Pepa The - sekundární šestistruňák
Román s černobílými klapkami - tlačítkový guru
Román s klapkami na povrchu plechové roury - neustálý vítaný host a pán a vládce vzdechů

Jako host vystoupí pražská funk-rocková parta ADVENTURES: Václav Hoskovec - kytara, zpěv, Matěj Beneš - basová kytara, Jakub Berry Beran - bicí, Ondřej Málek - klávesy

V sobotu 8. prosince od 20:00 hostí Rokáč Vinohrady vánoční besídku dvou čerstvých hudebních projektů - SIDEWAYS a HAMBAEROS.

SIDEWAYS
Zpěv Sandra Kovalíková, cajon Martin Janovský, kytara Jakub Staněk a trochu dovádí se smyčkami. Hrají covery světově známých songů, které svlékají podle jejich představ. Je to povedená trojka, která se ničeho nebojí a vrhá se do toho po hlavě od Michaela Jacksona přes Bruna Marse, Glorii Estefan, Pink až po Beyonce.

0312rokac3

Sandra Kovalíková

HAMBAEROS
Inovativní čtveřice hudebních přátel. Předělávky známých písní do zcela nových exotických aranží, instrumentálně zpracovaných pianem, basou a bubny v čele s osobitou zpěvačkou. Hambaeros jsou hambatí a to přenášejí i do své tvorby. Není nic, co by nebylo možné. S úctou k jazzu, funku, latině i rytmům zcela nevídaným se na Vás těší! Wasser (piano), Kyti (zpěv) Fabio (bicí) a Petra (basa)

0312rokac2

Hambaeros

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru