Most - Stále přemýšlíte, co pořídit vašim blízkým či přátelům k Vánocům? Přinášíme vám tip na originálního “Ježíška”. Co třeba darovat radost z pohybu, který byl provozován již stovky let před naším letopočtem, či věnovat zážitek z nekonvenční kultury?

V Anahata jóga centru v Mostě můžete pořídit dárkové vouchery, kterými uděláte radost svým blízkým. Vouchery lze čerpat na jakékoli lekce jógy, či vstup na některý z nekonvenčních koncertů, které zde pořádají.

Například na kurz jógy pro začátečníky, mírně pokročilé i pokročilé, jógu pro gravidní ženy, jin jógu, či kraniosakrální jógu. Přehled všech nabízených kurzů najdete zde.

Na začátku příštího roku proběhnou v centru Anahata jóga dva úžasné koncerty a beseda, a vstupenkami na ně jistě své blízké potěšíte také.

Dvacátý šestý lednový den se centrem rozezní Meditační koncert tibetských mís Františka Horvátha. Krásná zvuková seance, jež je určena všem, kteří si chtějí zvuk těchto prastarých nástrojů vychutnat do hloubky. Přitom se naprosto uvolní, zklidní životem přetíženou mysl a zároveň s tím dají odpočinout a uvolnit i zbytku těla, které se díky tomu zregeneruje.

0712jogavucher

Další možností je 18. února Veselá improvizační beseda Simony Babčákové – jedinečný “večírek” s nadsázkou a bez cenzury na téma Duševní zdraví.

V březnu, konkrétně 22., to může být koncert “Mystické housle” Ivo Sedláčka, během kterého se rozeznívají nádherné a unikátní smyčcové nástroje, jejichž tóny plynou od poloh jemně éterických až po virtuózně strhující.

Kulurní dárkové vouchery jsou k zakoupení před každou lekcí jógy nebo po dohodě na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., či na telefonu 777 287733. Jogínské dárkové vouchery jsou k zakoupení před každou lekcí jógy nebo po dohodě na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na telefonu 602 421285. Více se dozvíte zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru