Most - Zvukové představení, které ve vás zanechá spoustu příjemných vjemů. V Anahata józe chystají koncert speciálních hudbeních nástrojů – tibetských zpívajících mis, které rozvibruje Pavel Tůma. A bude to stát opravdu za to!

Pavel Tůma a jeho zpívající tibetské mísy, to jsou zvukové obrazy tvořené na prastaré nástroje Východu, jež jsou plné pozitivních a harmonických vibrací, které vás příjemně vyladí na fyzické i duševní úrovni. Vy se tak budete moct ponořit do jedinečné vibrační lázně, která potěší nejen vaši duši, ale i na vaše tělo.

Pavel Tůma je ve svém oboru jeden z nejlepších v České republice. Vystupoval na pódiích mimo jiné s Tomášem Klusem nebo Jaroslavem Duškem.

Jak už to na koncertech v centru Anahata jóga bývá, i tentokrát si koncert můžete vychutnat v pohodlném oblečení, s podložkou či jógamatkou, na které budete během koncertu sedět nebo ležet. Doporučujeme vzít s sebou i deku či meditační polštářek. V omezeném množství si budete moct jógamatku zapůjčit na místě. V centru jsou k dispozici i židličky, polštářky, bolstery, deky.

Přijďte si 16. prosince od 19 hodin do Anahata jógy užít nekonvenční kulturu, užívat si opravdu pohodový adventní čas a v klidu a pohodě přivítat Vánoce.

Vstupenky jsou v prodeji přes on-line rezervační system zde nebo na recepci před každou lekcí jógy. Cena vstupenky je 250 Korun. Více informací se dozvíte zde: www.anahatajoga.cz, nebo u Radky Zelníkové na telefonu 777 28 77 33, případně mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

https://www.youtube.com/watch?v=19v3k9v9Ng0


  • Koncert: Pavel Tůma a jeho zpívající mísy
  • Termín: STŘÍBRNÁ NEDĚLE - 16. 12. 2018 od 19.00 hod
  • Místo: ANAHATA JÓGA, Business centrum, 6. patro, Tř. Budovatelů 2957/108, Most
  • Délka koncertu: 60 min koncert v podobě “vibrační lázně” + 30 min povídání o mísách
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru