Most - Na začátku nového roku většina z nás přemýšlí a nových možnostech, které jim rok může přinést či si dáváme různá předsevzetí. Pokud je jedním z nich chuť udělat pro sebe něco dobrého, určitě vás bude zajímat, co nového chystají v mosteckém centru jógy a kultury.

V Anahata jóga centru v Mostě si můžete vybrat některý z nové otevřených kurzů kurzy jógy, jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Vybírat můžete zde.

Koncem ledna, přesně 26., se zde můžete také těšit na Seminář a Meditační koncert tibetských mís Františka Horvátha. Krásná zvuková seance, jež je určena všem, kteří si chtějí zvuk těchto prastarých nástrojů vychutnat do hloubky. Přitom se naprosto uvolní, zklidní životem přetíženou mysl a zároveň s tím dají odpočinout a uvolnit i zbytku těla, které se díky tomu zregeneruje. Více se odzvíte zde.

Další možností je Veselá improvizační beseda Simony Babčákové, jež se uskuteční 18. Února. Jde o jedinečný “večírek” s nadsázkou a bez cenzury na téma Duševní zdraví. Více se dozvíte zde.

Dvaadvacátý březnový den se těšte na koncert “Mystické housle” Ivo Sedláčka, během kterého se rozeznívají nádherné a unikátní smyčcové nástroje, jejichž tóny plynou od poloh jemně éterických až po virtuózně strhující. Více zde.

Rezervaci můžete provést před každou lekcí jógy nebo po dohodě na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., či na telefonu 777 287733, nebo lze take nově vstupenky zakoupit v Turistickém a informačním centru na Městském úřadě v Mostě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru