Talentovaní hudebníci z Martin Rufer Quartet odehrají v únoru dva větší koncerty
Martin Rufer.
Co se chystá

Most - Mladý a velmi talentovaný jazzový pianista Martin Rufer se po několika měsících od debutového vystoupení s kapelou opět vrací na místo činu. Martin Rufer Quartet vystoupí 9. února v mosteckém Rokáči. Vstupné je za stovku a hraje se od deváté večerní.

O dva týdny později se můžete na muzikanty přijít podívat do areálu mosteckých kasáren. 22. února vystoupí v St. Lucia při charitativním koncertu. Výtěžkem z něj podpoří nadaci Nedoklubko - Most a okolí. Prezentace jejich aktivit proběhne před vystoupením. Dospělí zaplatí za vstup 150 korun, studenti stovku.

Quartet se zaměřuje na jazzovou improvizaci, prokládá ji však staršími i novějšími žánrovými standardy. Pánové se ovšem nebojí potykat si s blues nebo funky. Můžete se tedy těšit na netradiční hudební zážitek.

  • Martin Rufer (Ondřej Ruml, BB Zdenka Tölga) - piano
  • Jiří Vodrážka (North BB, BB Zdenka Tölga) - kytara
  • Daniel Bleha - saxofon
  • Marek Cicko (Šofar) - bicí
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru