Rozhodujete se o vyšším a vysokém vzdělání? Sokrates 2 vám pomůže
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Most - Již po jedenácté pomůže zájemcům o vyšší a vysoké vzdělání v jejich rozhodnutí Sokrates 2. Na jednom místě představí několik vyšších odborných a vysokých škol nejen z našeho kraje.

Žáci posledních ročníků středních škol a další zájemci, kteří chtějí studovat na VŠ nebo VOŠ a ještě nejsou zcela rozhodnuti, kterou školu si vyberou, či výchovní poradci středních škol, tak budu moci v prostorách mosteckého Podkrušnohorského gymnázia, kde Sokrates 2 proběhne, na jednom místě získat maximum informací o dalším možném studiu.

Prezentace vysokých a vyšších odborných škol Sokrates 2 se uskuteční v úterý 26. února v době od 8 do 17 hodin v prostorách Podkrušnohorského gymnázia Most, na adrese Čsl. armády 1530/29.

Pořádá jej Okresní hospodářská komora Most ve spolupráci s Úřadem práce České republiky, Krajskou pobočkou v Ústí nad Labem, pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka.

1502vzdelani2

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru