Tady bude plno! V Severce bude autogramiáda a společné sledování posledního dílu seriálu Most!
Seriálový Luďan na pivku a restaurace Severka v Mostě v reálu. Foto: ČT a Oldřich Hájek
Co se chystá

Most - Poslední díl seriálu Most! mohou diváci sledovat v Severce, a to ve společnosti některých herců a tvůrců tohoto nad očekávání úspěšného seriálu. Nezbytná je k tomu bezplatná registrace přímo v Severce u výčepu.

Protože kapacita malebné hospůdky je omezená, každý si může vzít maximálně dvě vstupenky. Poslední díl Mostu odvysílá ČT1 v pondělí 25. února ve 21:45 hodin, tedy později než jiné díly. Kdo nezíská vstup na projekci z kapacitních důvodů, může mezi 18:00 až 19:30 hodin přijít do Severky na autogramiádu.

Pro fanoušky budou k dispozici podpiskarty a fanoušci seriálu se budou moci i vyfotit se seriálovými hrdiny. Doprovodný program budou moderovat Ester Janečková a Martin Kavan (Pošťák Ondra) z Pošty pro tebe.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru