Dnes a zítra můžete zapsat vašeho předškoláka do první třídy na škole Jakuba Arbesa
7. ZŠ v Mostě. Foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Most - Dne 4. dubna a 5. dubna můžete vaše předškolní dítko zapsat do první třídy na 7. základní škole v ulici Jakuba Arbesa Mostě. Od 14 do 17 hodin tu bude v obou těchto dnech probíhat Zápis dětí do 1. ročníku základní školy pro školní rok 2019/2020.

K zápisu do prvního ročníku základního vzdělávání pro školní rok 2019/2020 by měly ve dnech 4. a 5. dubna 2019 přijít děti narozené od 1. 9. 2012 do 31. 8. 2013 a také děti, jimž bylo u předchozího zápisu plnění povinné školní docházky odloženo. Pokud se v uvedený den nemůžete z vážných důvodů s dítětem dostavit, nabízíme Vám možnost domluvit si osobně nebo telefonicky jiný termín.

Škola zve všechny rodiče budoucích prvňáčků, kteří chtějí zapsat své dítě do 1. třídy, k návštěvě naší školy. Můžete přijít kdykoliv v dopoledních hodinách a po domluvě s ředitelkou školy. (tel. 417 639 398 - Mgr. Libuše Hrdinová) i v odpoledních hodinách.

Další informace o zápisu na této škole najdete zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru