V Mostě začaly přípravy na Velikonoční jarmark! Těšte se nejen na stánky, ale i pohádky nebo břichomluvce
Na náměstí přivážejí stánky na velikonoční trhy. Foto: město Most
Co se chystá

Most - Jaro a Velikonoce jsou tu a s nimi i tradiční Velikonoční jarmark pořádaný městem na 1. náměstí. Pestrý odpolední program vám nabídne taneční a hudební vystoupení, potkáte flašinetáře, zahraje cimbálová muzika. Děti si nenechají ujít divadelní pohádky, kolotoč nebo třeba v sobotu břichomluvce.

Ti nejmenší budou obdivovat ve středu živá zvířátka z velikonočního dvorečku, který najdou mezi magistrátem a hotelem Cascade.

Pomlázky, kraslice, dobrůtky, originální keramika, to je jen malý výčet toho, čím můžete udělat radost sobě nebo svým blízkým ve stánkovém prodeji od 10 do 18 hodin. Velikonoční jarmark potrvá od pondělí 15. dubna do soboty 20. dubna. (van)

Celý program přinášíme zde. (van)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru