Dotýkat se je nutnost! V knihovně budou exponáty z libereckého IQparku
Putovní výstava IQ Parku v Městské knihovně Most.
Co se chystá

Most - Městská knihovna Most společně se science centrem IQpark Liberec připravila pro děti k jejich svátku jedinečnou akci. Bude v ní výstava třinácti zajímavých exponátů.


Výstava začne v sobotu 1. června a potrvá do konce prázdnin. Vstup je na ni zdarma. Obsahuje 13 exponátů, které jsou sestrojeny tak, aby se návštěvníci mohli hravou a zábavnou formou dozvědět řadu zajímavých informací, např. o lidských smyslech nebo i to, jak někdy vlastní smysly klamou, vyzkouší si, jaké je to sedět na ostnech jako fakír nebo jak vypadá 3D obtisk ruky nebo dokonce hlavy.

Jedinečnost výstavy spočívá v tom, že - na rozdíl od běžných výstav či muzeí, kde jsou exponáty doslova „nedotknutelné“- zde je zapotřebí s vystavenými objekty pracovat a takříkajíc jim „přijít na kloub“. Každý exponát v sobě skrývá prvek pobavení, hry nebo objevitelského vzrušení. Celkový dojem z výstavy lze shrnout do věty: Poznání je zábava.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru