Poprvé v Litvínově! V Mezibořské ulici bude dvě stě metrů dlouhá vodní klouzačka
A takhle se dojíždí do bazénu. Ilustrační foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Litvínov – Celé odpoledne 25. června, při nepřízni počasí o den později, se budou moci lidé vyřádit na dvousetmetrové vodní skluzavce přímo ve městě! Vyroste na Mezibořské ulici.

Na akci zvou město Litvínov a městská společnost SPORTaS, kteří se dohodli se Slideczech. Vstupné bude stokoruna a bude celodenní (od 12 do 19 hodin) bez dalšího omezení počtu jízd. Platit lze u vstupu v den konání, nebo dopředu od 3. června v pokladně na Citadele a v infocentru na zámku. Převodem nebo kartou lze startovné uhradit na webu slideczech.cz.

Děti od 6 do 10 let musí přijít v doprovodu jednoho z rodičů, účastníci ve věku 10 až 15 let předloží písemný souhlas zákonného zástupce. A co vzít s sebou? Plavky nebo oblečení na sjíždění skluzavky, ručník, nafukovací kruh.

A jak takové pouliční dovádění vypadá? Podívejte se na naše záběry, které jsme pořídili před dvěma lety v Chomutově.

https://www.youtube.com/watch?v=2J615pKtNL0

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru