Jeden za 13 a dva za 31. Kino v Bečově přináší další filmy za pár korun
Kino v Bečově. Ilustrační foto
Co se chystá

Bečov - Také v měsíci červnu můžete v Bečově zhlédnout filmy za pár korun. Díky tomu, že místní obecní úřad jejich cenu dotuje. Poslední měsíc před letními prázdninami tak budete moct zajít na 3 filmy za zlevněné vstupné.

Projekce těchto dotovaných filmů proběhne ve třech červnových nedělích. Tentokrát jsou nachystány dva dobrodružné filmy a jedna komedie.

V neděli 2. června od 18 hodin se bude promítat americký dobrodružný film BUMBLEBEE, přístupný, z roku 2018, v délce 113 minut, za cenu 31 korun.

V neděli 9. června od 15 hodin začne projekce rodinného dobrodružného filmu Francie, Finsko, Norsko, PUTOVÁNÍ SE SOBÍKEM, z roku 2018, dílka 86 minut, přístupný, za cenu 13 korun.

V neděli 16. června od 18 hodin se bude hrát komedie z Francie a Belgie z roku 2019 CO JSME KOMU ZASE UDĚLALI? o délce 98 minut, přístupný od 12 let, za vstupné 31 korun

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru