Bitva u Malé padající vody: Indiáni budou opět válčit v Březně u Chomutova
Poslední indiánské války v Březně u Chomutova. Foto: archiv e-deniky.cz
Co se chystá

Březno u Chomutova – Obec Březno u Chomutova zve na další pokračování velmi oblíbené a jedinečné akce pro všechny věkové kategorie na Poslední indiánské války 10. díl aneb BITVA U MALÉ PADAJÍCÍ VODY.

Tradiční akce se bude konat v sobotu 6. července od 10 hodin v malebném koutku krajiny obce Březno, hlavní bitva je naplánovaná na 14.00 hodin. Program je až do 22 hodin.

Organizátoři zároveň se smutkem v srdci oznámili všem účastníkům a příznivcům Posledních indiánských válek, že velký náčelník Čapa Waha Thanka (Ladislav Pleticha) odešel navždy do země za duhou. Před svým odchodem svěřil vedení indiánského kmene do rukou svého přítele Péráka (J. Perkner), který jej bude zastupovat. Jezdecké tažení kavalerie bude opět pod velením G. A. Castera v podání oblíbeného herce Václava Vydry.

Více info zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru