Ve Svinčicích na Mostecku začnou příměstské tábory v sedle
Foto: Svinčice, Equipark o. p. s.
Co se chystá

Svinčice – Nedaleko Mostu se každoročně konají v letních měsících příměstské tábory v sedle, které nabízí tým Equipark o.p.s. pro vaše děti. Tábory probíhají vždy od pondělí do pátku, od 8:00 do 17:00 hodin v areálu Equipark.

Na děti čeká bohatý program, který zahrnuje: Každodenní jízdy na koních, brodění koní, práce s koňmi ze země, čištění a krmení koní. Děti budou mít šanci se naučit řeč těla koní. Naučí se jak správně koně sedlat a uzdit. Nově také přibila exotická zvířata, kde budou mít Vaše děti možnost, pokud budou chtít, dostat se s těmito zvířaty do blízkého kontaktu.

Naučí se zde, jak tato zvířata žijí ve volné přírodě ale také především to, jakou péči potřebuji v zajetí. Jak s těmito zvířaty manipulovat, jak správně číst jejich řeč těla a projevy chovaní. Ke koním se tedy přidávají agamy, krajty, scinkové, gekoni, pagekoni, gekončíci, papušek žako a tegu argentýsnký. V neposlední řadě také skupinové hry a soutěže za sladké ceny.

0207svincice2

V termínech:

  • 15. - 19. 7. 2019
  • 5. - 9. 8. 2019
  • 12. - 16. 8. 2019
  • 19. - 23. 8. 2019
  • 26. - 30. 8. 2019

3x Denně jídlo (svačina, oběd, svačina). Věková Kategorie 6-16 let.

V ceně je včetně programu zahrnut také výlet do zooparku, nebo aquaparku dle počasí.

Cena 3200 Kč.

V případě zájmu volejte: 725 251 381. Více info na: https://www.facebook.com/equipark/

0207svincice3

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru