Vyskoč na pódium a zahraj si! V rokáči se můžete ukázat před publikem
Ilustrační foto
Co se chystá

Most - Tento pátek od 20 hodin dává Mostecký hudební spolek další příležitost všem, kteří si chtějí zahrát před publikem. Na pódiu Rokáče Vinohrady může vystoupit každý, kdo chce představit svou tvorbu, či svou interpretaci jiných autorů.

Mostecký hudební spolek staví na osvědčeném newyorském modelu Greenwich Village šedesátých let, kterým prošla většina písničkářů od bezejmenných zpěváků až po osobnosti světové úrovně. Na pódiu se střídají hudebníci, každý zahraje jednu až tři písničky. Mikrofonu se může zmocnit kdokoli, kdo chce prezentovat své umění. Nesoutěží se v tom, kdo je lepší. Hrají se skladby v jakémkoliv jazyce, žánr nerozhoduje.

Pozvi kamarády, přines si svůj hudební nástroj, vyskoč na pódum a zahraj. K dispozici máš kompletní klubové ozvučení: Mikrofony, mixážní pult se zvukařem, zpěvový aparát, kytarové kombo Hughes & Kettner Triplex 65 W, basové kombo Hartke 120 W, basu Ibanez, kompletní sadu bicích a piano. V průběhu večera si můžeš pohovořit s aktivními muzikanty a hudebními pedagogy.

Rokáč Vinohrady, pátek 19. července od 20:00, vstupné dobrovolné. Přijď a hraj!

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru