Je tu pouť v Horním Jiřetíně! Městské slavnosti nabídnou i Václava Neckáře
Pouť v Horním Jiřetíně. Foto: Marcela Sklenářová
Co se chystá

Horní Jiřetín - Druhý srpnový víkend tradičně v Horním Jiřetíně patří městským oslavám a pouti. Ani letos tomu nebude jinak. Přípravy na nadcházející letní slavnosti jsou již v plném proudu. Chystá se samozřejmě bohatý program, jehož hlavní část se uskuteční 10. srpna již od deseti hodin ráno. Ozývat se bude na mnoha místech, zejména v okolí kulturního domu a kostela Nanebevzetí Panny Marie.

Chybět nebudou dobové stánky, atrakce pro děti i dospělé, rytířský turnaj se svatým Jiřím na koni nebo živé obrazy v kostele. Letošní menu láká třeba na Václava Neckáře – známý zpěvák i filmový herec odstartuje hudební program oslav v 17 hodin. Návštěvníci se ale mohou těšit i na kapely DE BILL HEADS, Vildu Čoka nebo Deviant. „Na vystoupení na hornojiřetínské pouti se už moc těšíme a budeme rádi, pokud za námi dorazí i všichni naši fanoušci," okomentoval za kapelu Deviant bubeník Tomáš Kovtan.

Na koncerty narazí lidé také v areálu u chovatelů. Zde zahraje dechovka, Pepa Štross a retroparty završí celý program městských slavností. „Program nadcházejících městských oslav je tradičně pestrý a doufáme, že do Horního Jiřetína přiláká mnoho malých i velkých návštěvníků. Těšíme na vás všechny," okomentoval za město Jiří Beneš.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru