Velký dětský den na Benediktu nabídne Maxíky, lety vrtulníkem, atrakce a záplavu dárků
Dětský den vloni přilákat značné množství lidí. Foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Most - Druhý ročník velkého Dětského dne se uskuteční v areálu mosteckého Benediktu první zářijový pátek. Loni akce přilákala spoustu lidí, i letos se návštěvníci mají na co těšit.

Pro velký úspěch se opět budou konat lety vrtulníkem. Vrtulník bude startovat přímo na Benediktu a se zájemci proletí několik minut na Mostem. Samozřejmostí budou i letos různé atrakce a skákací hrady pro děti, malování na obličej, chybět nebude ani dětmi oblíbená diskotéka s Míšou a Vlastou, kteří budou také akci moderovat, opět se akce zúčastní modelka, spisovatelka a ředitelka nadace Veronika Kašáková spolu se svým bratrem, moderátorem a rosničkou TV Nova Karlem Kašákem.

Všichni se můžou těšit na koncert hudební skupiny Maxíci, a na vystoupení zpěvačky Nely Kailové. Svoji choreografii předvede taneční studio Demi dance a exhibici zase mostecký klub Kung-fu a kickboxu.

Házenkářky Černí andělé budou rozdávat autogramy a jsou připraveny i zodpovědět zájemcům otázky či se s nimi vyfotit. Fotku si budete moci pořídit i s Veronikou Kašákovou a Karlem Kašákem. Připravena bude spousta soutěží o ceny, výhry si jistě odnese každý, připraveno bude i občerstvení za velmi přijatelné ceny.

Pořadatelem akce je Autosalon Most, prodejce vozů Hyundai a Suzuki, za podpory mnoha partnerů a sponzorů z řad místních firem. Těšit se můžete i na prezentaci automobilek Hyundai a Suzuki, včetně několika horkých novinek.

0109detskydenletak

„Tento Dětský den chceme zavést jako tradici, loňský ročník se velmi podařil a přilákal na Benedikt tisíce lidí, tak doufáme, že si ho návštěvníci a zejména děti užijí i letos. Budeme rozdávat spoustu dárků, máme připraveno 10 beden s plyšáky a různé věcné ceny. Budou to i poukázky od partnerů této akce, do Jungle arény, nebo do Sportovního areálu Klíny. Partnerů, kteří letos Dětský den podpořili je ale mnohem víc a všem bych chtěl za to moc poděkovat,“ sdělil Josef Solnař, majitel Autosalonu Most a dodal: „ Moc rád bych nejen občany Mostecka na tuto akci pozval, dětem popřál úspěšný start do nového školního roku a všem aby se v pátek s námi moc dobře bavili.“

Dětský den se uskuteční v pátek 6. září od 15 do 19 hodin v prostorách sportovního areálu Benedikt Most. Akce má i charitativní podtext, lidé se budou moci zúčastnit sbírky ba podporu dětem z dětských domovů a Nadačního fondu Veroniky Kašákové. V letošním roce bude díky spolupráce s městskou policií zajištěno navýšení počtu parkovacích míst v blízkosti areálu, a parkování bude po celou dobu akce také organizováno.

Partnery akce jsou:

0109detskydenletaksponzori

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru