VIDEO POZVÁNKA: Veronika Kašáková zve na velkou akci pro děti i dospělé na mosteckém Benediktu
Veronika Kašáková. Foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Most - V pátek 6. září se v odpoledních hodinách uskuteční na mosteckém Benediktu akce, na kterou jsme vás již několikrát zvali a kterou by bylo škoda si nechat ujít. Bude tam spousta zábavy, atrakcí pro děti zdarma či za pusinku, občerstvení za pusinku, a také známé osobnosti.

Například se tam určitě potkáte s modelkou, spisovatelkou a zakladatelkou nadačního fondu, krásnou Veronikou Kašákovou a právě ta vás osobně na tuto akci zve: „Ahoj děti, ahoj maminky, ahoj tatínkové, přijďte 6. 9. na Benedikt v Mostě, protože se tam bude konat Den dětí, my u toho budeme a bude to skvělé, jako loni, těším se na vás.“

O akci jsme psali také zde a zde se můžete podívat na videoreportáž z loňského roku zde. Také letos nebude naše redakce na akci chybět a budeme zde pořizovat foto i video záběry, tak přijďte, ať máte na pěkný den i vzpomínku v našich fotkách či videu.

Den dětí odstartuje 6. září v 15 hodin v areálu Benedikt Most v blízkosti restaurace a bowlingu Benedikt, pořádá ji Autosalon Most za přispění mnoha partnerů.

Partneři akce

0109detskydenletaksponzori

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru