Akce, která potěší hlavně teenagery. V Teplicích opět budou museři
Naty Hrychová.
Co se chystá

Teplice - S musery Adamem Kajumi, Naty Hrychovou a Adélkou Zouharovou se opět můžete potkat v Teplicích. V pátek 13. září je od 15 hodin potkáte před OC Galerie.

V rámci akce Museři opět v Teplicích na vás čeká hudební a taneční vystoupení těch nejsledovanějších influencerů a youtuberů s autogramiádou na náměstí Svobody před Galerií Teplice. Dále fotokoutek, kde budete mít možnost natočit si se svým oblíbeným muserem video na Tik Tok.

Termín muser vznikl na základě hudební aplikace Musically. Aplikaci používají pravidelně i známé osobnosti ze zahraničí, jako například Bruno Mars, Justin Bieber nebo Selena Gomez. Nejde pouze o napodobování slavných zpěváků a o hry s telefonem. Většina muserů se věnuje i dalším aktivitám, jako je třeba tanec a zpěv.

Čistě sociální síť Musically, dnes už Tik Tok, funguje na bázi toho, že si na telefonu pustíte libovolnou skladbu, zapnete nahrávání videa a snažíte se o co nejzajímavější, nejvtipnější kompilaci ať už tancem, různými pohyby či otevíráním úst.

Podívejte se na naše video z této akce z loňského roku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru