Litvínovští knihovníci připravují unikátní noční akci pro mládež
Ilustrační foto. Zdroj: MK Litvínov
Co se chystá

Litvínov - Žijete světem fantasy, anebo vás snad láká nocování v knihovně? A k tomu jste navíc ve věku 13 až 26 let?

Pak přímo pro vás ušili na míru litvínovští knihovníci Fantastickou noc! Očekávat můžete neotřelou divadelní hru, napsanou talentovanou knihovnicí Silvií Knolovou, během které se představí v hlavních i vedlejších rolích světoznámí hrdinové z říše sci-fi a fantazie.

Jako bonus navíc si zasoutěžíte o sympatické ceny a oprášíte své znalosti superhrdinů, s nimiž se dokonce můžete vyfotit. „Je to fantastická akce plná žáru, který v sobě nemají ani všichni draci Daenerys. Ale i tak vám může běhat mráz po zádech. Takže kromě spacáku, polštářku, baterky a svačinky doporučuju i plyšáka nebo nějaký jiný vhodný amulet,“ sděluje vše podstatné přímo autorka scénáře, paní Knolová.

Tato jedinečná akce začíná v Městské knihovně Litvínov v pátek 27. 9. od 19:00 a končí v sobotu 28. 9. v 8:00 ráno. Je nutné se přihlásit předem na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na telefonu 476 111 373.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru