Filmy za 20 nebo 50 Kč budou hrát každou říjnovou neděli v kině v Bečově
Kino Bečov. Foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Bečov - Také v měsíci říjnu zve obec Bečov na filmy s dotovaným vstupným ve výši 20 nebo 50 korun. Všechny se budou promítat vždy v neděli.

V neděli 6. října můžete zajít i s dětmi na film ALADIN za 50 korun, promítá se od 18 hodin. Aladin je dobrodružný, rodinný, americký film z roku 2019, délka promítání 128 minut a je dětem přístupný.

V neděli 13. října se bude od 18 hodin hrát také za 50 Kč film CAPTAIN MARVEL, dobrodružný, akční, Sci-Fi, USA, 2019, 124 minut. Tento film je přístupný dětem až od 12 let.

Zbývající dvě neděle tu máme animované filmy, přístupné dětem, oba za 20 korun. Neděli 20. října pozvěte od 15 hodin své ratolesti na animovaný, rodinný, francouzsko-čínský film z roku 2018, 92 minut dlouhý s názvem MRŇOUSKOVÉ 2 (Daleko od domova).

V neděli 27. října v 15 hodin poběží animovaný, belgický film z roku 2019, 92 minut dlouhý, PSÍ VELIČENSTVO dětem přístupný.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru