Krampus show se blíží! Čerti ze severu zveřejnili program svých vystoupení
Krampus - Čerti ze severu. Foto: Emir Meinl
Co se chystá

Ústecký kraj – Krampus show, vystoupení děsivých čertích masek, se v Česku pěkně zabydlela. A tak se na krampusáky můžete těšit v mnoha městech Ústeckého kraje i letos.

A kde budou? Svůj program vystoupení aktuálně zveřejnila skupina Krampus – Čerti ze severu. A do prvních pekelných show už zbývají doslova jen dny! Pokud nenajdete své město či obec v seznamu pod článkem, nezoufejte. Možná se pro vás chystá show jiné krampus skupiny. V takovém případě program včas zveřejníme.

Čerti ze severu začínají 30. října v Bílině a do půlky prosince čeká pekelníky tucet vystoupení. Kde přesně budou, se dozvíte dostatečně předem vždy před akcí. V Bílině se začíná na Mírovém náměstí. Další vystoupení následuje 9. listopadu na akci Peklo v Oseku, která se vloni konala poprvé. I letos se mohou návštěvníci těšit na krampusy na louce u DDM. A slibují jiné rozložení akce, tak aby si ji lidé užili ještě víc!

Další program vystoupení

1110krampusprogram

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru