Týden knihoven potrvá v litvínovské knihovně celý měsíc
Ilustrační foto
Co se chystá

Litvínov - V rámci prestižní celorepublikové aktivity knihoven proběhla ve středu 2. října startovací akce pro děti: Kdo přežije? Doba Valdštejnů. Zapojilo se do ní téměř 30 dětí, které litvínovské knihovnice přivítaly v dobových kostýmech a kromě vzdělávacích soutěží byla na programu také výroba erbu a souboj s virtuálními meči.

Letos se Týden knihoven zaměřuje na lokální historii a historii vzdělávání v regionu. Litvínovská knihovna připravila v tomto duchu bohatý program, který potrvá až do konce října. Děti se například zúčastnily akce Knihovna na ledě – litvínovský hokej a Knihovnická chemička

V rámci Měsíce otevřených dveří v herně jsou všechny akce dětského oddělení otevřené i dětem, kteří dosud nejsou našimi čtenáři. Dospělé návštěvníky pak přilákala beseda s oblíbeným Josefem Bartoníčkem o Historii továrny na klobouky Keller, Exhibice ve Slam Poetry s Anatolem Svahilcem a ve středu 30. října od 17 hodin se bude konat Knihovnická kavárna s legendou litvínovského školství Květou Drdovou.

Souběžně pak poběží velmi oblíbená Univerzita volného času a Virtuální univerzita třetího věku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru