SWAP v MajliSe: Přineste nepotřebné věci a odneste si, co se vám hodí
Kavárna a dětský koutek MajliSa.
Co se chystá

Most - Již v sobotu 2. listopadu od 10 hodin se v kavárničce s dětským koutkem MajliSa v Mostě bude konat první SWAP ve spolupráci se skupinkou Nosíme děti v Mostě a okolí, odkud také vzešel prvotní impuls.

SWAP označuje výměnu toho, co už vám nedělá radost, nepotřebujete nebo vám jen zabírá doma místo, a místo toho si odnesete to, co by se vám hodilo, co se vám líbí, co vám udělá radost.

Věci, které v MajliSe zůstanou, určitě nebudou vyhozeny! Všechny zbylé věci budou darovány Azylovému domu pro matky s dětmi a oblastní Charitě v Mostě, a tak budou moci sloužit dál tam, kde budou potřeba.

Vybírat se bude symbolické vstupné: dítě nad 1 rok s doprovodem 45 korun, ostatní dospělé osoby 20 korun. Věci můžete nosit na místo už od pátečního odpoledne 1. listopadu od 15 do 18 hodin. V sobotu 2. listopadu pak od 10 do 15:30 hodin.

MajliSu těší velký zájem o tuto akci a hlavně myšlenka pomáhat druhým. Pořadatelé doufají, že se akce vydaří a stane se z ní hezká tradice.

Kavárnu s dětským koutkem MajliSa najdete v mostecké Javorové ulici (hokejka nad aquadromem). Vchod je ve směru od nového kruhového objezdu. Facebookovou událost můžete sledovat zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru