Tady je vše připraveno! Vánoční trhy mohou v Mostě v pátek začít
Most už je připravený na zahájení trhů. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Most - V Mostě je vše připraveno na začátek vánočních trhů. Ty můžete navštívit od pátku 29. listopadu.

Součástí trhů je řada stánků, kolotoč, ohrádka pro živá zvířata, ale třeba také vyřezávaný betlém s tématikou starého Mostu, jehož autorem jen Jan Kudrna z Brandova. Stánkový prodej bude probíhat denně od 10 do 18 hodin až do 22. prosince.

Rozsvícení vánočního stromu se potom koná v neděli 1. prosince od 16 hodin. Vystoupí Jakub Moulis, samotné rozsvícení přijde na řadu v 17 hodin a o pár minut později vystoupí Tereza Mašková.

Další velkou akcí na mosteckém náměstí bude 31. prosince od 17 hodin Silvestr. Na něm vystoupí Nasty a Arnošt Frauenberg známí z pořadu Na stojáka, Adam Mišík s kapelou a v 19 hodin bude ohňostroj.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru