Vášnivá saxofonistka i alternativní rock. Těšte se na koncerty v mosteckém Bridge Cafe
Sonia Sax.
Co se chystá

Most - V kavárně Bridge Cafe, která se nachází v life-style centru Bridge 714, se budou konat pravidelně i hudební večery. Bridge Cafe je místem, kde si můžete přes den vychutnat skvělou kávu a večer zrelaxovat při živé hudbě, besedě nebo vernisáži.

Už v sobotu 14. prosince od 19 hodin vystoupí v kavárně Bridge Cafe žatecká hudební formace OGEE a vášnivá saxofonistka Sonia Sax. Těšit se můžete na dvouhodinový hudební večer, na kterém můžete degustovat i lahodná vína. Více v události zde.

U hudební skupiny OGEE si přijdou na své všichni milovníci alternativního rocku. V jejich repertoáru naleznete většinu skladeb vlastní tvorby. Vznik kapely se datuje již v roce 2000, kde nahrávali první písničky v hudebním studiu Solisko Miloše Rábla, který se ke skupině později připojil jako baskytarista (nyní hraje ve skupině Bacily s Václavem Neckářem). Ke kapele se také připojil sólový kytarista Josef Kůstka, známý ze sestav Blue Efekt, Genn 2000 a nyní také působí ve skupině Bacily. V roce 2006 byla pozastavena činnost kapely a v loňském roce OGEE provedli restart. V současné době hraje skupina v obsazení: sólová kytara – John Tesil, basová kytara – Ondřej Papranec, bicí – Jiří Michálek, zpěv – Lenka Sedláčková.

0412ogee

OGEE.

Rock bude vystřídán Soniou Sax, které hudební scéna rozhodně není cizí. Žánrově své skladby v repertoáru řadí do kategorie “z toho mám husí kůži“. Skladby vybírá srdcem a nechce se limitovat jedním stylem. Hraje pro pocit svobody, který chce sdílet s publikem.

Koncertování v Bridge 714 jedním večerem rozhodně nekončí, a 20. prosince se můžete těšit na vánoční vystoupení Milana Samka, skupiny Son of Wolves a také na Sonia Sax.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru