V Obrnicích rozsvítí vánoční strom, nebudou chybět koledy ani ohňostroj
Ilustrační foto
Co se chystá

Obrnice - Na tradiční rozsvícení vánočního smrku na náměstí před základní školou zve v neděli 8. prosince místní i přespolní vedení obce Obrnice. Samotnému aktu předchází od 17:00 hodin zábavní program se zpíváním koled a vánočních písní a koncertem muzikálového zpěváka, herce a moderátora Tomáše Löbla. „Program zpestříme ohňovou a laserovou show i ohňostrojem. Kdo se přijde pobavit, může se těšit na čaj či svařák na zahřátí a vánoční perníčky vyrobené našimi hospodyňkami,“ láká obrnický starosta Stanislav Zaspal.

Obec ale myslí i na děti. Už v sobotu 7. prosince od 10:00 hodin čeká v budově Integrovaného centra volnočasových aktivit místní chlapce a děvčata divadelní představení O hloupém čertovi. Po veselém pohádkovém příběhu na lidové motivy, v němž se to hemží nadpřirozenými bytostmi, následuje mikulášská nadílka. „Obě tyto naše akce finančně podpořil Ústecký kraj, za což patří zastupitelům velký dík,“ doplnil starosta.

Obrnice získaly v letošním roce příspěvek Ústeckého kraje také na podporu prázdninových aktivit dětí a uspořádání zářijových slavností, které patří dlouhodobě mezi nejvýznamnější společenské a kulturní události. Od července do konce srpna obec nabídla teenagerům dvanáct zajímavých akcí zaměřených na sport, hry, tvořivou činnost či výlety. Obrnické slavnosti si obyvatelé i návštěvníci z blízkého a vzdálenějšího okolí užili už potřinácté.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru