V pekelném Hrobu se chystá přepadení Mikulášského vlaku
Cílem Mikulášského vlaku bude nádraží na Moldavě.
Co se chystá

Hrob – Do Hrobu přijede o druhém adventním víkendu, v sobotu 7. prosince v 10.12 hodin, Mikulášský vlak společnosti GW train, který pokračuje pravidelnou trasou dál do Dubí a na Moldavu. V Hrobu ale udělá půlhodinovou zastávku. Tu využijí členové Divadla V Pytli, kteří chtějí spolu s dalšími dobrovolníky v převlečení za čerty vlak přepadnout.

„Zveme na akci všechny Hrobské, velké i malé. Sraz na nádraží v Hrobu je v 9.30,“ informuje principál divadla Petr Stolař. Podle něj se jedná o vlak andělský, který chtějí herci divadla spolu s Hrobskými zaplnit pekelníky, ale i Mikulášem. „Budeme rádi, když zájemci přijdou přivítat Mikuláše v kostýmech malých čertíků i velkých pekelníků, ať se to před zraky andělů rohy a ocásky jenom hemží,“ dodává Stolař.

Na hrobském nádraží bude podle principála zajištěné i občerstvení a něco pro zahřátí. Pro děti z Hrobu se uskuteční ještě před příjezdem vlaku Mikulášská nadílka. Dospěláci, kteří dorazí v kostýmech pekelníků, budou odměněni. Někteří z čertů, se potom mohou svézt vláčkem zdarma až na Moldavu. Do vlaku se ovšem dostane jen tolik čertů, aby zaplnili volnou kapacitu soupravy.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru