„Restaurace a kavárna u Mnicha“ na Mníšku (Nová Ves v Horách) pořádá Nadační koncert pro Fond ohrožených dětí Klokánek
foto: Restaurace a kavárna u Mnicha
Co se chystá

Mníšek (Nová Ves v Horách) – Restaurace a kavárna u Mnicha pořádá dne 21. 12. 2019 Nadační koncert pro Fond ohrožených dětí Klokánek přímo u obchodního centra s čerpací stanicí F1 a TravelFree.

„Naším záměrem je podpořit Nadační fond Klokánek Chomutov, jehož cílem je nabídnout dětem namísto ústavní výchovy přechodnou rodinnou péči na dobu, dokud se nemohou vrátit zpět do své rodiny, nebo pro ně není nalezena trvalá náhradní rodinná péče. Od 12:30h máme připraven půldenní program, kde bude účinkovat například: Adéla Radimcová s Aidie Art, skupina Smokers – Spirit of Chris Norman a v přestávkách nás čeká Minivánoční program. Celý den bude k dispozici stan s nabídkou různých pokrmů, grilovaných pochoutek atd. Hosté se také budou moct ohřát v plně otevřené restauraci “ sdělila Michala Bobysudová zástupce majitele objektu.

Restaurace a Kavárna u Mnicha byla otevřena v dubnu tohoto roku. Zaměřuje se především na českou kuchyň. „ V naší nabídce najdete od plněných bramborových knedlíků, pečené kachny, kuřecího masa, roštěné, panenky, pečeného kolena a samozřejmě nechybí sladká nabídka jídel. Mimo jiné nabízíme naše čokoládové dorty, dezerty a v tomto období samozřejmě nechybí tradiční cukroví.“ doplnil šéfkuchař Michal Kuda.

Celý program podporuje Restaurace a Kavárna u Mnicha, Polyexpres s.r.o., Amy Kadeřnictví Litvínov, Obec Strupčice, Farmička u Kačky, Obec Nová Ves v Horách, skupina Smokers – Spirit of Chris Norman, Adéla Radimcová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru