ZUŠ Moskevská Most zve na dětskou výstavu Lidice 2019
Zveme vás na výstavu.
Co se chystá

Most - Již 47. ročník mezinárodní dětské výstavy Lidice 2019, se koná od 30. ledna do 27. března 2020 v ZUŠ Moskevská v Mostě, která začíná vernisáží 29. ledna 2020 od 17,00 h. Vernisáže se zúčastní zástupci pořádající organizace z Památníku Lidice, ocenění medailisté ze základní umělecké školy a také zástupci statutárního města Most.

Mezinárodní dětská výstava Lidice byla založena v roce 1967 k uctění památky dětských obětí z české obce Lidice, zavražděných německými nacisty v roce 1942 a všech dalších dětí, které zahynuly ve válečných konfliktech. Od roku 1973 je mezinárodní výstavou. Výstava se koná vždy v Památníku Lidice, v národním technickém muzeu v Praze a pak už jen v ZUŠ Moskevská v Mostě.

Letošní téma byla vybráno ve spolupráci s UNESCO k připomenutí 150.výročí od prvního publikování periodické tabulky chemických prvků. ZUŠ Moskevská v tomto ročníku získala rekordní 3 individuální medaile a dále pak medaile kolektivní za kolekce malby, kresby, grafiky a výtvarné objekty. Celkem bylo v Mostě oceněno 22 žáků školy.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru